Reklam

Asfalt Öncesi Kazı Çalışmaları Başladı

Başkan İshak Sarı; “Karasu’da kaliteli hizmet, düzenli çalışma ve sosyal belediyecilik anlamında birçok şeyin değiştiğini herkes hissedecek” dedi.

Asfalt Öncesi Kazı Çalışmaları Başladı

Başkan İshak Sarı; “Karasu’da kaliteli hizmet, düzenli çalışma ve sosyal belediyecilik anlamında birçok şeyin değiştiğini herkes hissedecek” dedi.

Asfalt Öncesi Kazı Çalışmaları Başladı
19 Eylül 2019 - 17:03

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, İlçe genelinde önemli hizmetlere imza atacaklarının altını çizerek; “Bu makama hizmet üretmek için geldik. Ekiplerimiz ilçemizin farklı alanlarında çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Aylık ve haftalık çalışma programımızı, hazırladığımız çalışma tablomuz çerçevesinde hayata geçiriyoruz. Biz çalışacağız Karasu kazanacak” dedi.

Karasu Belediyesi tarafından Kabakoz Mahallesi Karakol caddesinde ana yolun asfaltlanma çalışmaları öncesi asfalt kazıma çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor.

Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından devam eden çalışmalar kapsamında mevcut yol üzerinde bulunan eski asfalt, makineler tarafından kazınarak kamyonlara yükleniyor. Yapılan işlemin tamamlanmasının ardından asfalt serim çalışmaları ve kaldırım düzenleme çalışmalarına başlanılacağı belirtildi.

Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından, İlçemiz Atatürk Bulvarı girişinden Vatan caddesine uzanan yol boyunca asfalt çalışmamızın ilk aşaması olan asfalt kazıma çalışmalarımızın sonlarına yaklaştık. Akabinde, söz konusu güzergâhlarda sıcak asfalt çalışmalarımız ve kaldırım çalışmalarımız başlayacaktır. Ayrıca, asfalt kazıma çalışmaları sırasında trafik kontrollüde Belediyemiz zabıta ekipleri tarafından titizlikle yapılmaktadır” denildi.

Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “Kabakoz Mahallesi Karakol caddemiz, kent ulaşımında oldukça önemli ve şehir içi trafiğini rahatlatma anlamında fayda sağlayacak bir konumda bulunuyor. Karakol caddemizde, altyapı çalışmalarımızı tamamladık. Şuan ise ekiplerimiz sıcak asfalt öncesi asfalt kazıma çalışmalarını yapıyorlar. Bu çalışmanın tamamlanmasının ardından kaldırım ve asfalt çalışmalarımızı başlatacağız. Bu alanla ilgili hizmetlerimiz sona erdiğinde, sokağımız Karasu’ya yakışır modern bir hal alacaktır” dedi.
 

YORUMLAR