Reklam

Arifiye’de Asfalt Şantiyesi Çalışıyor, Yollar Asfalt ile Buluşuyor...

Arifiye’de Asfalt Şantiyesi Çalışıyor, Yollar Asfalt ile Buluşuyor...

Arifiye’de Asfalt Şantiyesi Çalışıyor, Yollar Asfalt ile Buluşuyor...
29 Mayıs 2023 - 16:26

Arifiye Belediyesi Asfalt Çalışmalarını Tüm Hızıyla Sürdürüyor…

Arifiye Belediyesinin bir süre önce hizmete sunduğu Asfalt şantiyesi, Asfalt üretimine devam ediyor, Arifiye’nin ihtiyaç duyulan yerlerinde sıcak asfalt çalışmaları hızla sürüyor.

Arifiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte hızla çalışmalarına başladı. Bir süre önce bünyesine kattığı asfalt şantiyesi ile birlikte ilçenin ihtiyaç duyulan bölgelerinde sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor. Bu doğrultuda Arifbey Mahallesi Ünal Sokak ve çevresindeki sokaklar sıcak asfalt ile buluşturuldu. Çalışmalar kapsamında 1600 ton asfalt kullanıldı.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada; “Asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte çalışmalarımıza hız verdik. Asfalt şantiyemizde ürettiğimiz sıcak asfalt ile ilçemizin birçok noktasındaki ihtiyacı karşılayacağız. Bu doğrultuda alt yapısı tamamlanan yeni yerleşim bölgelerinde asfalt programı dâhilinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Arifbey Mahallesi Ünal Sokak ve çevresinde toplam 1600 ton sıcak asfaltı sokaklarımızla buluşturduk. Fen işleri Müdürlüğümüzün programı dâhilinde çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. İlçemizin dört bir yanında sıcak asfalt çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.