Reklam

Araç Muayene İstasyonu 2022’de açılıyor

Araç Muayene İstasyonu 2022’de açılıyor

Araç Muayene İstasyonu 2022’de açılıyor
10 Haziran 2021 - 17:08

Çaycuma’da araç muayene istasyonu arazisinde incelemelerde bulunan Reysaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Egemen Döven, Araç Muayene İstasyonu’nun 2022’de açılacağını söyledi

Türkiye'de periyodik araç muayenesinde yetkili ve görevli tek kuruluş olarak hizmet veren TÜVTÜRK’ün iş ortaklarından Reysaş Logistics Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Egemen Döven Çaycuma’ya geldi. Çaycuma Belediyesi Başkan Vekili Sezai Bilici, Belediye Meclis Üyesi Olcay Aydın, İmar Şehircilik Müdürü Mehmet Dada tarafından Saltukova Havalimanı’nda karşılanan Döven ilçede kurulması planlanan araç muayene istasyonu arazisinde incelemelerde bulundu. Batı Karadeniz’deki araç muayene istasyonlarını işleten Reysas Araç Muayene İstasyonlar A.Ş.’nin Bartın Bölge Müdürü Tayfun Altunok’un da katıldığı inceleme gezisinde, bundan sonra yürütülecek çalışmalar hakkında karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulunuldu.

2022 YILI YATIRIM PROGRAMINA ALINDI
Her iki tarafın da bir an önce hizmete geçmesini arzuladığı istasyonun 2022 yılı yatırım programına alındığını dile getiren Döven, tesisin, önümüzdeki yıl içinde mutlaka açılacağı müjdesini verdi. Çaycuma’yı çok sevdiğini de dile getiren Döven, uluslararası standartlara sahip bir araç muayene istasyonu ile en kısa zamanda Çaycumalıların hizmetinde olacaklarını da söyledi.

YORUMLAR