Reklam

ALMANLAR, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN İNSAN ODAKLI HİZMETİNİ ÖVDÜ

ALMANLAR, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN İNSAN ODAKLI HİZMETİNİ ÖVDÜ

ALMANLAR, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN İNSAN ODAKLI HİZMETİNİ ÖVDÜ
28 Kasım 2022 - 22:36

Almanya’nın Kiel şehrinden Kasım’ın ilk haftası teknik gezi ve ziyaret için Samsun’a gelen heyet, yapılan çalışmaları ve izlenimlerini kendi web siteleri ve sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Geçen 8 Kasım’da Samsun’a gelen heyet gezi kapsamında Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek vizyon projeleri inceledi. Başkan Mustafa Demir ile bir araya gelen heyet, kentte yapılan çalışmalar ve yatırımlarla ilgili bilgi aldı. Kiel Belediye Meclis Başkanı Hens Werner Tovar, çalışmalara ve şehre hayran kaldıklarını ve memnuniyetlerini ifade etti.

Heyet, Almanya’ya döndükten sonra da bu memnuniyet ifadelerini kendi web sitelerinde ve sosyal medya hesaplarında da paylaştı. Samsun’a ve Büyükşehir Belediyesi’ne, kendi site ve sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunan Kiel Belediyesi, Başkan Mustafa Demir ve tüm ekibine teşekkür etti.

Kiel Belediyesi Meclis Başkanı Hens Werner Tovar’ın şu ifadeleriyle paylaşım yapıldı:

“Samsun çok güzel ve büyüleyici bir şehir. Samsun’da belediyecilik noktasında güzel bir gayretin olduğuna tanıklık ettik. Mustafa Demir’in insan odaklı çalışma ruhu bizi etkiledi.”

YORUMLAR