Reklam

AKÇAKOCA İÇİN BİRLİK VE BERABERLİK İLKESİ İLE ÇALIŞIYORUZ.

AKÇAKOCA İÇİN BİRLİK VE BERABERLİK İLKESİ İLE ÇALIŞIYORUZ.

AKÇAKOCA İÇİN BİRLİK VE BERABERLİK İLKESİ İLE ÇALIŞIYORUZ.
27 Mayıs 2020 - 17:44

Akçakoca Belediye Başkanı M. Okan Yanmaz bazı yerel medya kuruluşlarında çıkan haberlerin gerçeğini yansıtmadığını ve ilçe teşkilatı ile Belediye arasına nifak sokulmak istendiğini vurguladı.
Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe teşkilatı ile akşam saatlerinde bir araya geldi.
Belediyenin son bir yılda yaptığı çalışmaların değerlendirildiği sohbete, Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, İlçe Başkanı Mustafa Özensel, Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Yılmaz, MHP Kadın Kolları Başkanı Nursen Yanmaz ve parti yönetimi katıldı.
Belediye Başkanı Okan Yanmaz, MHP Akçakoca ilçe yönetimiyle bir araya geldi, belediye yatırımlarını gezdiği buluşmanın ardından çıkan haberler doğrultusunda Akçakoca Belediye Başkanı M. Okan Yanmaz Şu ifadelere yer verdi. ‘’Akçakoca’da bazı yerel haber sitelerinde yer alan MHP İlçe Teşkilatı sahaya indi. Okan Başkanın yaptıklarına 14 ay sonra sahip çıktı şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.
Yanmaz, İlçe teşkilatımız ile sürekli koordineli bir şekilde ve fikir alışverişinde bulunduğumuzu buradan ifade etmek isterim. Bahsi geçen haberde yazıldığı gibi çamur at izi kalsın şeklinde gerçeği yansıtmayan haberler ilçemize zarar vermektedir. İlçe teşkilatımız her daim bizimle birliktedir. MHP İlçe teşkilatımız ile aramıza nifak sokmak isteyenler amaçlarına ulaşamayacaktır. Biz Akçakoca’ya hizmet için buradayız dedikodu haberleri ile Akçakoca’yı yönetecek pozisyonda değiliz. Dün olduğu gibi bugünde partimiz ile birlik ver beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürmeye Akçakoca’ya hizmet getirmeye devam edeceğiz şeklinde konuştu.’’

YORUMLAR