Reklam

AK PARTİ İL YÖNETİMİ, BAŞKAN ZORLUOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

AK PARTİ İL YÖNETİMİ, BAŞKAN ZORLUOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

AK PARTİ İL YÖNETİMİ, BAŞKAN ZORLUOĞLU’NU ZİYARET ETTİ
07 Temmuz 2019 - 18:55

AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu üyeleri, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. İl Başkanı Haydar Revi’nin sağlık sorunları dolayısıyla daha önce ertelenen ziyarette, il yönetimini Atapark’taki belediye binasında misafir eden Başkan Zorluoğlu, nazik ziyaretleri için teşekkür ettiği parti yöneticilerine, belediye hizmetleri, teşkilat yapısındaki değişiklikler, projeler ve kaynak temini gibi konularda bilgiler de aktardı.

 

Başkanlık katındaki toplantı salonunda bir araya geldiği İl Başkanı Revi, il başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyelerine ilk olarak göreve geldiği günden günümüze belediye yönetim anlayışında hayata geçirdiği değişiklikleri anlatan Zorluoğlu, 3 aylık değerlendirmeleri ışığında ve ihtiyaçları göz önüne alarak belediye yönetiminde gerekli atama ve görevden almaların yapıldığını, daire başkanlıklarında da yeni bir oluşuma gidildiğini söyledi.

 

Ziyarette, büyükşehir belediyesinin mali yapısına dair bilgiler paylaştığı il yönetimine, büyük proje ve yatırımları için kaynak arayışında olduklarını dile getiren Zorluoğlu, bu kapsamda geçtiğimiz hafta Ankara’da AK Parti Trabzon milletvekilleriyle bir dizi temas gerçekleştirdiklerini anımsattı. Zorluoğlu, bu temaslar sonucu temin edilen kaynakların nerelerde kullanılacağı ve belediyeye başka kaynaklar sağlama noktasında yapacaklarını da açıkladı.

 

Kentte çözüm bekleyen önemli meseleler için atacakları adımları İl Başkanı Revi ve yönetim kuruluyla istişare eden ve bu konuda ortak akıl ile hareket etmeleri gerektiğinin altını çizen Başkan Zorluoğlu, çözülebilecekse il içinde, daha fazla destek gerekecek ise Ankara’da, ilgili bakanlık veya genel müdürlüklerde, kentin sorunlarına çözüm arayacaklarını ve kısa sürede sonuca varmak istediklerini belirtti.

 

Toplantının sonunda il teşkilatı adına, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na teşekkürlerini bildiren AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ise, başarı dilekleri eşliğinde çiçek takdim ettiği Zorluoğlu’na, bundan sonraki süreçte de destek olacaklarını söyledi.

YORUMLAR