Reklam

Ahmet Metin Genç Vakfıkebir’de

Ortahisar Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, AK Parti Vakfıkebir İlçe Teşkilatı ziyaret etti.

Ahmet Metin Genç Vakfıkebir’de

Ortahisar Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, AK Parti Vakfıkebir İlçe Teşkilatı ziyaret etti.

Ahmet Metin Genç Vakfıkebir’de
25 Ocak 2024 - 09:18

Ahmet Metin Genç Vakfıkebir’de

Asım ÇAVDAR/BHA-TRABZON

Başkan Adayı Genç’e AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş ve yönetim kurulu üyeleriyle çok sayıda partili eşlik etti. Başkan Adayı Ahmet Metin Gen Vakfıkebir de muhteşem karşılandı.

“Çok güzel hizmetler yapıldı”

Ortahisar Belediye Başkanlığı döneminde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç’in Vakfıkebir’e çok hizmetler yaptığını ifade eden AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, “46 yıldır bağımsız yürütülen Vakfıkebir belediyemiz son iki dönemdir de Muhammet Balta ile birlikte AK Partiyle buluştu. Bu zamana kadar çok Büyükşehir ile birlikte çok güzel hizmetler yapıldı. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da inşallah sizlerle birlikte daha güçlü bir şekilde hizmetlerimize devam edeceğiz. Biz Büyükşehrimizle çok uyumlu bir süreç geçirdik. Ben inanıyorum ki, Vakfıkebir’de partimizin almış olduğu oylardan daha yüksek bir oyu sizinle birlikte alacağız. Burada teşkilatım adına bu sözü veriyorum. Vakfıkebir’e hizmetlerinizi çok iyi biliyoruz. Her mahallemize, taşına toprağına hizmetlerinizi çok iyi biliyoruz. Fethiye, İshaklı, stadyum ve yayla yollarına kadar hizmetler yaptınız. Bizi burada çok güçlü hale getirdiniz.”cümlelerini kullandı.

“Hedefimiz Trabzon’u birinci yapmak”

Cumhur İttifakı’nın yerel seçimlerden zaferle çıkacağını dile getiren Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, “Gerçekten önemli bir gün yaşıyoruz. Ahmet Başkanımızın da söylediği gibi aslında bunu sürekli olarak söylüyor. Kendini Vakfıkebirli olarak ifade ediyor. Biz de bundan çok mutlu oluyoruz. Ortahisar Belediyesi tüm yayla yollarımızda ve merkezlerde yanımızda oldu. Bundan sonraki süreçte Büyükşehir ile birlikte çok daha fazlasını yapacağından şüphe etmiyorum. Bizim hedefimiz seçimde Trabzon’u birinci yapmak. Halkımızın teveccühüyle bu ülkeye, bu ilçeye hizmet etmek bize nasip oldu. Doğup, büyüdüğüm, bütün hayatımı geçirdiğim bu şehre hizmet etmekten dolayı da onur duyuyorum. Halkımıza da bütün destekleri için teşekkür ediyorum. Yine bu halk ve bu teşkilat bu seçimlerden de Cumhur İttifakı’nı zaferle çıkaracak ”ifadelerini kullandı.

“Büyükşehirde hizmetlerimizi taçlandıracağız”

Teşkilat mensuplarına hitap eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, annesinin Vakfıkebirli olmasından dolayı kendisinin de Vakfıkebirli olduğuna vurgu yaparak şöyle konuştu: “Cenabı Allah nasip etti, büyükşehir belediye başkanlığına aday oldum. İnşallah 31 Mart seçimlerinde de sizlerin desteğiyle, Büyükliman’da gördüğümüz bu coşkuyla beraber Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı olacağız. Ondan sonraki toplantıda da Büyükliman’ın ilk cemiyet toplantısını belki ilk olacak ama Trabzon’da Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yapacağım. İnancımızın gereğidir, Cenabı Allah ancak nasip ederse bunu yapabilirsiniz. 28 yaşında cumhurbaşkanımızın liderliğinde, girmiş olduğumuz bu yolda hepinizin malumu il başkanlığı görevlerinde bulundum, iki dönemdir de belediye başkanlığı görevlerinde bulundum. Şimdi de nasip oldu, sizlerin tercihi, talebi ve cumhurbaşkanımızın da takdirleriyle beraber büyükşehir adayı oldum. Hep beraber Büyükliman bölgemize hizmet ediyoruz. Şimdi de inşallah büyükşehir olarak bu hizmetleri taçlandıracağız. Daha güzelini yapacağız. İnşallah Allah bize Beypazarı’nın yollarını yapmayı nasip etsin.”

“Vakfıkebir’e güveniyorum”

Vakfıkebirlilerin kendisine gösterdikleri yoğun ilgi ve alâkadan oldukça memnun olduğunu belirten Başkan Adayı Genç, “Ama aynı zamanda Vakfıkebir’in kendi içindeki sorunları da konuları da bu dönemde bir taraftan yapacağız. Sadece yollarımızla kalmayacağız. İnşallah buradaki pazar yeri sorunumuz, sahil düzenlemelerinden, sokak düzenlemelerinden başta Tonya Caddemiz olmak üzere, adeta bütün hizmet aşkımızla beraber Büyükliman bölgemizde buranın merkezi olan Vakfıkebir’imize Cenabı Allah hizmet etmeyi nasip etsin inşallah. Cumhurbaşkanımız Ankara’da ismimi açıklayıp beni platforma davet ettiğinde dedim ki, ‘Sayın Cumhurbaşkanım beni takdirlerinize mazhar gördüğünüz için size şükranlarımı sunuyorum, onur duydum. İnşallah bütün gayretimle beraber dereceye giren bir sonuç alarak size getireceğim.’ Bunu söyledim. 2021 sezonunda Trabzonspor şampiyon olacak dedik ve olduk. Ondan sonra Cumhurbaşkanımızla bir kez daha şampiyon olacağız dedik, olduk. Şimdi de Trabzon’u büyükşehirler içinde başta Vakfıkebir olmak üzere birinci yapmaya talip olduk. Bu sözü Cumhurbaşkanımıza verdim, neye güvenerek verdim, Vakfıkebir’e güvenerek verdim. Ama Vakfıkebirliler şu anda görüyorum ki, Vakfıkebirli olan Ahmet Metin Genç’in arkasında dimdik durarak onubirinci şekilde Ankara’ya gitme kararlılığını gösteriyor. Allah hepinizden razı olsun. Hakikaten büyük bir güç alarak buradan gidiyorum. İnşallah buradan aldığım gücü hem Trabzon’umuzda hem de buraya hizmet için Ankara’ya gittiğimde ben de verdiğiniz bu gücü Ankara’da hissettireceğim.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR