Reklam

A Millî Takım’da Norveç maçı hazırlıkları sürüyor

A Millî Takım’da Norveç maçı hazırlıkları sürüyor

A Millî Takım’da Norveç maçı hazırlıkları sürüyor
05 Ekim 2021 - 15:46

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu’ndaki 7’nci maçında Norveç ile karşılaşacak A Millî Takım, bugün yaptığı iki antrenmanla hazırlıklarına devam etti.

Fiziksel Performans Antrenörü Axel Busenkell gözetiminde saat 11.00’de fitness salonunda iki grup halinde basına kapalı olarak gerçekleştirilen günün ilk antrenmanında stabilizasyon ve mobilizasyon çalışmaları yapıldı. 

Teknik Direktör Stefan Kuntz ile Yardımcı Antrenörler Kenan Koçak, Jan-Moritz Lichte ve Fiziksel Performans Antrenörü Busenkell nezaretindeki saat 17.00’deki günün ikinci antrenmanında savunma ve hücum varyasyonları üzerine çalışıldı. Kaleciler ise Kaleci Antrenörü Michael Rechner gözetiminde antrenman yaptı.

Aday kadroya katılan Halil Dervişoğlu da idmanda yer alırken, Cengiz Ünder ve Merih Demiral, akşam yapılan çalışmaya tedbiren katılmadı. TFF 1. Başkan vekili Servet Yardımcı, Millî Takımlardan Sorumlu TFF Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop ve Futbol Gelişim Direktörü Yardımcısı Rüştü Reçber de antrenmanı takip etti. 

A Millî Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, antrenmanın basına açık bölümü tamamlandığında, medya mensuplarına jest yaparak, idmanı sonuna kadar takip edebileceklerini söyledi.

A Millî Takım, yarın saat 11.00’de ve 17.00’de yapılacak çift antrenmanla Norveç maçının hazırlıklarını sürdürecek. Her iki antrenman da basına kapalı olacak. 

YORUMLAR