Reklam

33 YIL SONRA RESMİ NİKAHLARI KIYILDI

33 YIL SONRA RESMİ NİKAHLARI KIYILDI

33 YIL SONRA RESMİ NİKAHLARI KIYILDI
02 Aralık 2022 - 23:45

Kilis'te 33 yıldır imam nikahıyla birlikte yaşayan Duran Alagöz (86) amcamız ile Elmas Kırta (65) teyzemizin resmi nikahları kıyıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kilis Merkez İlçe Politikalar Başkanlığı tarafından Kilis'te 33 yıldır imam nikahıyla yaşayan 86 yaşındaki Duran Alagöz ile 65 yaşındaki Elmas Kırta’nın resmi nikahları Kilis Belediyesi Nikah Salonun’da düzenlenen program ile gerçekleştirildi.

Duran Alagöz ve Elmas Kırta’nın nikah şahitliklerini Ak Parti Kilis Teşkilat Başkanı M. Metin Karakuş, Ak Parti Kilis Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nur Korkmaz, Ak Parti Kilis Kadın Kolları Başkanı Gönül Öztin, Ak Parti Kilis Gençlik Kolları Başkanı Musa Kara, Ak Parti Kilis Merkez İlçe Politikalar Başkanı Burcu Gülocak, Ak Parti İl Yönetiminden Gülay Gökalp, Zübeyde Türkay ve Hakan Polat yaptı.

Nikah Memuru tarafından aile cüzdanı gelin Elmas Alagöz’e verilerek Kent Pastaneleri Meral Dama tarafından gönderilen yaş pasta kesilerek çiftlerin birbirlerine pastadan ikram ettiler.

Nikah sonrası açıklamalarda bulunan Ak Parti Kilis Merkez İlçe Politikalar Başkanı Burcu Gülocak ‘’ Duran amcamız ile bir ev ziyareti ile tanıştık. Gıda ihtiyaçlarını giderecektik ancak Duran amca bunların yerine benim bir hayalim var onu gerçekleştirin dedi. Kendisi 86 yaşında ve daha önce hiç resmi nikahı olmamış ve 33 yıldır da Elmas teyze ile imam nikahlı yaşamışlar. Bizde Kilis Belediyesi ile birlikte bu isteğini kırmadık ve nikahlarını kıydık. Kendilerine bundan sonraki hayatlarında mutluluklar diliyorum’’ diye konuştu. (BHA)

YORUMLAR