Reklam

30 NİSAN'A KADAR UZATILDI

30 NİSAN'A KADAR UZATILDI

30 NİSAN'A KADAR UZATILDI
25 Mart 2020 - 22:38

Bakan Ziya Selçuk, Bilim Kurulunun da önerisiyle koronavirüs tedbirleri kapsamında 30 Nisan’a kadar okulların tatil olması, uzaktan eğitimin devam etmesi kararını aldıklarını bildirdi.

Yaşanan sürecin dünya tarihinde ilk kez karşılaşılan bir problem olduğuna dikkati çeken Selçuk, bu konuya Bakanlık olarak pedagojik açıdan baktıklarını, önceliğin de çocukların sağlığı olduğunu vurguladı.

“Eğitsel ihtiyaçların telafisi, sınavlar konusunda her türlü senaryoya hazırız”

Önümüzdeki haftadan itibaren çok daha kaliteli, dolu dolu programlarla çocukların eğitimini sürdürmeye devam edeceklerini belirten Selçuk, şunları kaydetti:

“Bütün vatandaşlarımızın, anne babaların müsterih olmasını isterim. Çocuklarınızın her türlü eğitsel ihtiyaçlarının tamamlanması ve telafisi, sınavlar konusunda her türlü senaryoya hazırız. Kimsenin gereğini yapacağımızdan hiçbir endişesi olmasın.

Bakan Selçuk, Milli Eğitim Bakanlığıyla ilgili diğer mevzuat, ihtiyaçlar ve sınavlarla ilgili hususlara ilişkin de zaman zaman kamuoyunu bilgilendirme ve bazı hususları paylaşma durumunun söz konusu olacağını bildirdi.

YORUMLAR