Reklam

RİZELİ FEDERASYON BAŞKANINDAN YÜCE’YE TEBRİK ZİYARETİ

RİZELİ FEDERASYON BAŞKANINDAN YÜCE’YE TEBRİK ZİYARETİ

RİZELİ FEDERASYON BAŞKANINDAN YÜCE’YE TEBRİK ZİYARETİ
20 Kasım 2018 - 18:05

Rize’nin ev sahipliği yaptığı Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası nedeniyle memleketi Rize’de bulunan, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan ikinci defa Çaykur Genel Müdürlüğüne atanan, Çaykur YK Başkanı ve Genel Müdürü Ekrem Yüce’yi makamında ziyaret ederek tebrik etti.

2019 yılı Şubat ayında, Danimarka’nın Aalborg kentinde yapılacak Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Avrupa Karate Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek Milli karatecilerin belirlendiği ve 14-18 Kasım tarihleri arasında Rize’de yapılan Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası için Rize’ye gelen Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan ve beraberinde, TKF ve WKF Hakem Kurulu Üyesi Uğur Kobaş ile Karate Milli Takımlar Menajeri Hikmet Şaha, Rize’de tamamlanan şampiyonanın ardından, Çaykur YK Başkanı ve Genel Müdürü Ekrem Yüce’yi ziyaret ederek uzun yıllar Rize’nin çayına ve ÇAYKUR’a yapmış olduğu başarılı hizmetlerden dolayı kutladılar.

Türkiye Karate Federasyon Başkanı Esat Delihasan ve Karate Milli takımlar menajeri Hikmet Şaha, Çaykur YK Başkanı ve Genel Müdür Yüce’ye Karate sporuna göstermiş olduğu yakın ilgi ve sevgiye teşekkür ettiler. Genel Müdür Ekrem Yüce hem ziyaretten hem de bu tür bir organizasyonun Rize’de yapılmasından dolayı çok mutlu olduklarını belirterek Başkan Esat Delihasan ve Menajer Hikmet Şaha ’ya teşekkür etti. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Karate_CaykurGenelMudur_EkremYuce_1.jpg

YORUMLAR