Reklam

Röportaj ; Ardeşen Belediye Başkanı Hakan GÜLTEKİN

SÖZ VERDİKLERİMİZİ YAPTIK VE DURMADAN YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ

Röportaj ; Ardeşen Belediye Başkanı Hakan GÜLTEKİN

SÖZ VERDİKLERİMİZİ YAPTIK VE DURMADAN YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ

Röportaj ; Ardeşen Belediye Başkanı Hakan GÜLTEKİN
30 Kasım 2018 - 22:38

 Ardeşen’in sevilen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Karadeniz Son Havadis Rize Temsilcisi gazeteci yazar Bayram Ali Kavalcı’nın kendisiyle yapmış olduğu röportajda Rize’nin en büyük ilçesi Ardeşen’de ilklere imza attıklarını ve onlarca dev projeyi Ardeşen halkının hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin ile gerçekleştirdiğimiz O röportaj;

Ak Parti Ardeşen Belediye Başkanı Hakan GÜLTEKİN, “Görevi devraldığımız zamandan bu yana Ardeşen ilçemiz Ak Parti iktidarlarımız döneminde tarihinde görmediği hizmetleri gördü, bizim dört yılını geride bıraktığımız bu dönemde ise, hizmetlerimizi ilçemizin her noktasında durmadan çalışarak söz verdiğimiz şekilde yaptık ve daha fazlasını yapmaya çalışıyoruz.” dedi.

Ardeşen Belediye Başkanı GÜLTEKİN; “Zaman çabucak geçiyor ve bizler sadece yaptıklarımızla hatırlanacağız. Bir iktisadi yaklaşım olarak imkanlarımız bellidir ve ihtiyaçlarımız sınırsızdır. Çalışmamız seçimle gelen belediye başkanlarının yönetimiyle gerçekleştiğine göre, yapamadıklarımızın da hesabını halkımıza vereceğimizi unutmadık.’’ Şeffaf, dürüst, tarafsız, insan odaklı ve kamu çıkarını esas alan yönetim anlayışımızı’’ sürdürmeye devam edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Belediyecilik kaynak üzerinden yürütülen bir hizmet kurumudur diyerek yola çıktık. Ak Parti iktidarından aldığımız güç ve aktarılan kaynakları en iyi şekilde, yerinde ve zamanında adaletli kullanıyoruz. Bunun ötesinde istenildiğinde halkımıza hesap verecek kadar şeffaflık ilkesiyle işlerimizi ve projelerimizi yürütmekteyiz.

Hizmetkârı olduğumuz Ardeşen’imiz ve Ardeşen’li hemşerilerimizin için, kardeş belediyelerle paydaşlık hukukunu kullanarak belediyemizin bir kısım ihtiyaçlarını bu şekilde karşılıyoruz. Halkımıza söz verdiğimiz ve vaatte bulunduğumuz başlıca önemli hizmetlerimizin biri kısmını açıklamış olayım. Sahilimizde denize sıfır aile çay bahçemizi ve yöresel yemek soframızı hizmete açtık.

HAKAN GÜLTEKİN ile ilgili görsel sonucu

Bu tesislerimize sadece Ardeşen halkımız değil Rize ilimiz ve komşu ilçelerimizden aileler bir hayli ilgi göstermektedir. İlçemiz ve bölgemize hizmet veren Kaçkar itfaiye teşkilatımızı kurduk. Batıdaki sosyal tesislerimizin yoğun ilgi görmesi nedeniyle ilçemizin doğu yakasında yeni bir sosyal tesisi halkımızın hizmetine vermiş olduk. Araç filomuzu ülkemizin ihtiyacı olan onlarca yeni araçlarla güçlendirdik.

HAKAN GÜLTEKİN ile ilgili görsel sonucu

Sahildeki Cami ve Terminal projemizin sonuna yaklaştık. Ardeşen gençlik parkımızı bitirmek üzereyiz. Derin deşarj ve altın madenin kanalizasyon çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Şehir içinde ve 22 mahallemizde 24 esaslı çöp toplatıyoruz. Etnografya müzemizi açtık. Ardeşen Eğitim ve Kültür Dayanışma Vakfımızı kurduk kent estetiğini bozmadan geniş bulvarlar oluşturduk. Mahallerimizde yol genişleme duvar, parke, beton ve sıcak asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Suyumuza yatırım yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Belediyemiz bünyesinde çiçek seramızı oluşturduk. Yeni kum tesislerimizi hizmete açtık. Onlarca park ve bahçeleri çocuk oyun gruplarıyla birleştirdik. Mahalle aralarında semt sahaları yaptık ve yapmaya devam ediyoruz.

Ardeşen AVM ilçemize yeni bir vizyon katacaktır. Yeni düğün salonumuzu sahilde yapıyoruz. Belediye olarak 8.300 m2 yeni mezarlık alanını hizmete sunuyoruz. 5.5 km sahile ışıklandırmamızı hizmete sunduk. Fırtına deremizde seyir terasımızı ilçemize kazandırıyoruz. Her Ramazan iftar çadırımızda binlerce insanımıza hizmet veriyoruz. Öncelikle kadınlarımıza hizmet verecek olan halka açık spor merkezimizi yaptık.

HAKAN GÜLTEKİN ile ilgili görsel sonucu

Kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastık. 3 Tane yeni cenaze aracımızı halkımızın hizmetine verdik. İlçemize Turizm Lisesi kazandırdık. 400 Kişilik kız ve erkek öğren Yurdumuzun inşaatı devam etmektedir. Yeni imam hatip lisemizin inşaatı devam ediyor. Ardeşen Gençlik Merkez’imizin inşaatı devam etmektedir.

Turizm fakültemiz ve Ardeşen SGK hizmet binamız ilçemize hayırlı olsun. Fırtına ziyaretçi merkezimiz ve kadınlar plajımızı hizmete açtık. Belediye olarak arsasını ve binasını tahsis ettiğimiz Ardeşen Sosyal Hizmet Merkez’ini ilçemize kazandırdık. Belediye olarak arsasını temin ettiğimiz TÜVTÜRK Ardeşen araç muayene istasyonu hizmete açılmıştır. Ardeşen artık doğal gaza kavuşuyor. Belediye’miz soğuk hava depomuzu açtık. Şehit ve Gazilerimizi hiçbir zaman unutmadık. 15 Temmuz hatıra ormanı oluşturduk. Kur-an kurslarına ve sibyan okullarına destek veriyoruz. Öğrencilere eğitim ve kırtasiye desteği veriyoruz. Kulüplerimize ve okullarımıza spor yardımı devam ediyor. Raftingde Dünya ve Avrupa birinciliği elde ettik. Mehter ve Halk oyunları ekibi kurduk. Her şeyden önce, bütün bunları yaparken, gücümüzü ilk olarak Yüce Allah’tan, sonra reisimiz, başkanımız ve halkımızdan alarak yapıyoruz. Bilindiği üzere 16 Nisan’da yeni Türkiye yolunda ilk adımı attık.

Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN başkanımızın önderliğin de 2023 hedefi doğrultusunda özverili çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu kavuşturmuş lider bir ülke bırakmak için dürüstlük şeffaflık çerçevesinde çıkan ihtiyaçlara daha hızlı ve kalıcı çözümler üretmeye devam edip şehrimize gerekli olan hizmetleri ilk günkü heyecan ve hassasiyetle vermeye devam edeceğiz. Vatan millet ve hizmet aşkı ile çıktığımız bu kutlu yolda kendilerinden güç ve destek aldığımız başta, sayın Recep Tayyip ERDOĞAN başkanımıza, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Teşkilat Mensuplarımıza, dünden bugüne ilçemize hizmet etmiş tüm Belediye Başkanlarına, Kardeş Belediye Başkanlarıma, Meclis Üyelerime, Belediye Çalışanlarına, Muhtarlarıma ve tüm Ardeşen’li hemşerilerime minnet ve şükranlarımı sunarken, hayatta olmayanlara da ayrıca Allah’tan rahmet diliyorum.” şeklinde konuştu

 

YORUMLAR