Reklam

ÖZBAKIR' DAN 15 TEMMUZ AÇIKLAMASI

AK Parti 25. ve 26. dönem Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

ÖZBAKIR' DAN 15 TEMMUZ AÇIKLAMASI

AK Parti 25. ve 26. dönem Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

ÖZBAKIR' DAN 15 TEMMUZ AÇIKLAMASI
14 Temmuz 2019 - 15:29

Özbakır ''15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında ; Türk Milleti , tek bir yürek olarak Türkiye geçilmez dediği günün adıdır 15 Temmuz.

15 Temmuz gecesi, vatanımızı, Cumhuriyetimizi,milletimizi, demokrasimizi yok etmek isteyen eli kanlı fötöcü vatan hainleri harekete geçmiş, aziz milletin silahlarını yine bu aziz, millete doğrultarak hain, kalleş ve kanlı bir darbe girişiminde bulunmuşlardı.
Başkomutanımız Sayın Recep Taip Erdoğan'ın sokaklara çıkın talimatıyla aziz milletimiz, darbe girişimini, sokakları ve meydanları , ölümü göze alarak doldurmuş hain eli kanlı fetöcüleri başarısızlığa uğratmıştı.
Ne yazıkki eli silahlı hain fetöcülerin açmış olduğu ateş sonucunda demokrasi yemini ederek, kendini siper etmiş 249 canımız şehit düşmüştü. Yüce Allah'ım katında, şehitlik mertebelerini kabul buyursun
Şehitlerimiz ve aileleri Yüce Türk Milletinin bundan böyle emaneti ve namusudur. Türk halkının kalbinde aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz hep birer kahraman olarak yaşayacaklardır.
Kardeşliğimizi bozmak isteyen hainler , Türk adaleti karşısında en ağır şekilde cezalandırılacaktırlar.
Rabbim böyle içimize sızmış bu ülkenin ekmeğini yemiş hainlerle bizleri bir daha karşı karşıya getirmesin. Türkiye Cumhuriyeti her zaman 18 yaşındadır ve öylede kalacaktır.
Başkomutanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'ın gösterdiği istikamette bugünlere geldik,bunun haklı gururunu işte bugün yaşıyoruz.
 Bu vesile ile  15 Temmuz da Türk Milleti'nin varlığına, darbe vurmak isteyenlere karşı kendini bu millet için  siper eden aziz ve kahraman şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anarken, aziz milletimizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.
Allah birlik ve beraberliğimizi bozdurmasın, şanlı bayrağımızın altında huzur içinde yaşamayı bizlere ve bizden sonraki nesillere nasip etsin dedi. 
 

YORUMLAR