Reklam

Bu ülke Süleyman Soylu’ya çok şey borçlu

Bu ülke Süleyman Soylu’ya çok şey borçlu

Bu ülke Süleyman Soylu’ya çok şey borçlu
20 Nisan 2020 - 17:20

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun geçen gün kendi istediği üzerine istifa etmesi nedense bazı vatan hainlerini ve terör sevicilerini sevindirmişti.

Türkiye tarihinde bir bakanın hatasını itiraf edip istifasını istemesi alışılmış bir hadise değil. Kim olursa olsun bir hatayı kabullenmek erdemdir, halkımızın da az çok (kabahatli)sorumsuz olduğunu göz önüne alırsak artık bence istifaya gerek yok.

Bu arada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İçişleri Bakanı Soylu’ya sahip çıkması ve istifasını kabul etmemesi kamuoyunda büyük takdir topladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın istifayı kabul etmemesinin ardından İletişim Başkanlığı o gece hemen bir açıklama yaptı.

"15 Temmuz darbe girişiminin hemen arkasından İçişleri Bakanlığı görevine getirilen sayın Süleyman Soylu, bugüne kadar başarılı çalışmalarıyla milletimizin takdirini kazanmıştır.

Terör örgütlerinin ülkemizdeki eylem kapasitelerinin önemli ölçüde azaltılmasında Sayın bakanımızın yürüttüğü  kararlı mücadelenin büyük payı vardır. Aynı şekilde deprem gibi doğal afetlerin ardından yapılan çalışmalarda da, İçişleri Bakanımız sürekli sahada olarak güçlü bir koordinasyon gerçekleştirmiştir dedi.

Bakın Halk İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu yalnız bırakmadı vatandaşlar o gece sokağa çıkarak Soylu’nun arkasında olduklarını söyledi.

Ak Parti içerisinde Süleyman Soylu’dan rahatsız olan bazı siyasetçiler var.

Bunu her kes biliyor ama önemli değil.

Süleyman Soylu bu ülkenin geleceği için canını ortaya koydu kim ne derse desin İçişleri bakanı Süleyman Soylu bu güne kadar gelmiş ve geçmiş en başarılı içişleri bakanlarından birisidir.

Milletin büyük güven duyduğu, şehit ailelerinin evlatlarının kanlarının yerde kalmayacağına artık  inandıkları bir bakan gerçeği yaşanmaya başlandı bu ülkede.

Hani çok kötü giden bir işin bir anda tersine dönüp çok iyi duruma gelmesi karşısında ‘SİHİRLİ DEĞNEK Mİ DEĞDİ’ diye sorarız ya!

Terör ile mücadeleye sihirli değnek değil ama Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Hadi Süleyman sana güveniyorum' diyerek ülkenin huzurunu, güvenliğini emanet ettiği  Bakan Soylu’nun iradesi değdi.

Nazar değmesin. Terör Türkiye'nin birinci gündem maddesi olmaktan çıktı.

Cumhuriyet tarihinde ilk defa bir Bakan terörle mücadele konusunda başarılı oldu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun başarısı artık dünyada konuşuluyor.

AK Parti hükümetinin başarılı olmasının nedenlerinden biriside İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yaptığı başarılı çalışmalardır.

Geçmiş yıllarda görüyorduk Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde halk sokağa çıkamıyordu.

Bu gün Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde halk huzur içinde yaşıyor artık terör korkusu yaşamıyor.

Halk şimdi köylerine ve meralarına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve ekibi sayesinde gidiyor.

Herkes Süleyman Soylu gibi canını ortaya koyarak görevini yapsa bu ülkede hiçbir problem olmaz.

Helal olsun İçişleri Bakanımıza her zaman takdir etmişimdir.

Murat Polat - Karadeniz Son Havadis

YORUMLAR