Vali Hacıbektaşoğlu'ndan GMİS'e Ziyaret

30 Nisan 2025 - 15:30

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil’i ziyaret ederek 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı'nı kutladı.
GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil tarafından karşılanan Vali Osman Hacıbektaşoğlu, tüm işçilerin ve sendika yöneticilerinin 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı'nı kutladığını söyledi. Günün anısına Genel Başkan Yeşil'e çiçek takdim eden Vali Hacıbektaşoğlu, madencilerin ülke için önemine değindi.
GMİS Genel Başkanı Yeşil, emek bayramında Vali Hacıbektaşoğlu'nu madencilerin evinde görmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Nazik ziyaretleri nedeniyle mutluluk duyduk. Tüm maden işçilerine selam ve sevgilerini gönderen sayın Valimize bende tüm üyelerimiz adına teşekkür ediyorum." dedi.