TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

28 Ekim 2025 - 20:30

​Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
​"Bugün, şanlı tarihimizin en müstesna günlerinden birini, milletimizin yeniden doğuşunun ve sarsılmaz iradesinin tüm dünyaya ilanı olan Cumhuriyetimizin kuruluş yıl dönümünü kutlamanın onurunu ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Cumhuriyet, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, kahraman ecdadımızın esarete ve dayatmalara karşı 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir!' diyerek haykırışının zaferle taçlandığı kutlu bir mirastır.
​Ülkemizin bölünmez bütünlüğünün teminatı olan Cumhuriyetimiz, vatan toprağımızda gözü olan dış güçlerin ve içerideki şer odaklarının en büyük engeli olmaya devam etmektedir. Aziz milletimizin kararlılığı ve devletimizin kararlı politikaları sayesinde kirli ittifaklar ve manipülatif operasyonlar teker teker püskürtülmektedir. Terör örgütlerine karşı icra edilen başarılı askeri operasyonlar ve milli ekonomimizin dik duruşu, tüm dünyaya çok net ve önemli mesajlar vermektedir.
​Bizlere düşen en büyük görev, atalarımızın bizlere emanet ettiği bu kutsal vatanı ve Cumhuriyeti, kuruluş felsefesine sadık kalarak daha da yüceltmek, birlik ve beraberlik içinde daha aydınlık yarınlara taşımaktır. Bu inanç ve kararlılık, her zaman için Cumhuriyetimizin en büyük teminatı olacak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti sonsuza dek yaşayacaktır.
​Bu vesileyle, aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyor; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve vatanımız uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla yâd ediyorum."