Sırakonaklar ( Hodeçur) Ayyıldız hoca'yı bağrına bastı.

09 Mart 2019 - 18:40

31 Mart 2019 yerel seçimleri yaklaşırken İspir'deki yarış çok çekişmeli bir duruma geldi. Cumhur ittifakı partileri içerisinde bulunsn Büyük Birlik Partisi adayı Prof. Dr. Fahrettin DEMİR nağmı diğer AYYILDIZ HOCA gittiği köy ve mahallelerde yaptığı konuşmalar ile büyük ilgi görüyor.

Mütevazi kişiliği ile hemşerilerinin gönlünü kazanan AYYILDIZ HOCA  doğduğu köy olan Sırakonaklar'da da büyük ilgi  ve sevgi ile karşılndı.
Hemşerileri TAM DESTEK sözü verdi. Hemşerilerinin yanında duygulu anlar yaşayan AYYILDIZ HOCA  köyünde anne ve baba dostları ile birlikte  olmanın mutluluğunu yaşadığını ve İspir'e belediye başkanı olacağını ve en iyi hizmetleri vererek bir Sırakonak'lı olarak bundan gurur duyduğunu söyledi.
Konuşma sonrasında tulum eşliğinde türkü söyleyen ve horon oynayan AYYILDIZ HOCA ve Sırakonak'lı hemşerileri bunun bir prova olduğunu asıl kutlamanın 1Nisan 2019 tarihinde İspir meydanında yapılacağını söylediler. Görünüyor ki İspir halkı liyakata önem veriyor ve en güzel değerlendirmeyi yapıyor.