RİZE VALİSİ BAYDAŞ, EMNİYET TEŞKİLATININ 181. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ NEDENİYLE EMNİYET MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş; "Emniyet teşkilatımızın 181. kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyorum. Kıymetli bir teşkilat; şehitler vermiş, bu bayrağın alında rengi olan bir kahramanlar teşkilatidir." dedi.
HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI
Rize Emniyet İl Müdürü Murat Türesin ve Rize Emniyet Teşkilatıyla yemekli toplantıda bir konuşma yapan Rize Valisi BAYDAŞ; "Giydiğimiz üniforma son derece kıymetlidir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne verdiğimiz sözün ve sadakatin bir sembolüdür. Bu görev, en kıymetli ve en şerefli görevlerden biridir. Bizlerin bir izzeti ve şerefi vardır; O da devletimize ve milletimize hizmet etme izzet ve şerefidir. Sahip olduğumuz unvanlar, rütbeler ve görevler; devletimize ve milletimize hizmet etmek için bizlere tevdi edilmiştir.
Şehrimize hizmet ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın memleketi Rize’ye hizmet ediyoruz. Şehrimiz, ülkemizin en güvenli ve huzur ortamı daim olan üç şehrinden biridir. Bu güvenliğin sağlanmasında her birinizin emeği var. Bu emeklerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Gününüz kutlu olsun." dedi.