Kocaeli'de penaltı tartışması: Selçuk İnan kulübeyi soyunma odasına götürdü
Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında oynanan Kocaelispor – Konyaspor karşılaşmasının son dakikaları verilen penaltı kararıyla gündeme geldi.
KOCAELİ-BHA
Mücadelenin uzatma anlarında verilen penaltı sonrası Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, yedek kulübesindeki tüm oyuncuları ve teknik ekibi soyunma odasına götürdü.
Karşılaşmada ev sahibi ekip 59. dakikada Serdar Dursun’un golüyle öne geçti. Mücadelenin son bölümünde baskısını artıran Konyaspor ise 86. dakikada Blaz Kramer’in golüyle skora denge getirdi. Uzatma dakikalarında konuk ekip penaltı kazandı. 90+4. dakikada topun başına geçen Jackson Muleka, meşin yuvarlağı ağlara göndererek Konyaspor’u 2-1 öne geçirdi.
Penaltı kararı sonrası kulübe soyunma odasına gittiKonyaspor lehine verilen penaltı kararı, Kocaelispor cephesinde büyük tepkiye yol açtı. Kararın ardından teknik direktör Selçuk İnan, yedek kulübesinde bulunan oyuncuları ve teknik ekibi soyunma odasına götürdü. Bu anlar karşılaşmanın en dikkat çeken görüntülerinden biri oldu. Bu sonucun ardından Kocaelispor 33 puanda kaldı, Konyaspor ise puanını 27’ye yükseltti.
Ligin bir sonraki haftasında Kocaelispor deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak. Konyaspor ise sahasında Gençlerbirliği’ni konuk edecek.