İsmail Gündoğdu'dan 8 Mart Kadınlar Günü Mesajı

07 Mart 2022 - 14:05

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak kadınların gününü kutladı.

Kadınların, hayatın her anında yaşama yön veren, bizleri dünyaya getiren, yetiştiren, eğiten, sevgi dolu yürekleriyle bir an olsun bile yalnız bırakmayan en değerli varlıklar olduğuna dikkati çeken Başkan Gündoğdu şunları kaydetti:

Hoşgörü, sevgi ve fedakarlığı temsil eden kadınlarımız, geleceğin teminatı toplumun temel taşlarıdır. Bir toplumun gelişme düzeyinin en önemli göstergeleri özgüvenli, üretime katılan ve bilgi düzeyi yüksek kadınlardır.

İnsan hak ve özgürlüklerinin gelişmesi, demokrasi kültürünün yerleşmesi ile kadınlar, eğitimden bilime, sanattan kültüre hayatın her alanında başarı ile yerini almış ve almaya devam etmektedirler. Aile kurumunun temelini oluşturan, değerlerimizin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu olan kadınlarımız, sosyal ve ekonomik hayattaki bu başarıları kadar, yetiştirdikleri nesillerle de geleceğimizin şekillenmesine herkesten daha çok katkıda bulunmaktadırlar.

Asla unutmayalım ki “Cennet annelerin ayakları altındadır” buyruğuna bizleri muhatap kılan bir anlayışın mensupları olarak, bugüne kadar kadınlara yönelik her türlü şiddetin, ayrımcılığın ve istismarın karşısında olduğumuz gibi bundan sonra da olmaya devam edeceğimizin özellikle bilinmesini istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle İstiklal ve istikbal uğruna, vatan uğruna, bayrak uğruna, milletinin bekası uğruna şehadet şerbeti içen şehit analarımız ve şehit eşleri başta olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum.