Başkan Sarı; "Güvenli ve Konforlu Ulaşım İçin Çalışmalarımızı Hızlandırdık" dedi.

19 Temmuz 2019 - 22:16

“Belediye ekiplerimiz sahada çalışmalarına devam ediyor” diyen Başkan Sarı; “Hızlı, etkin ve kararlı bir şekilde çalışarak hizmetlerimizi hayata geçireceğiz. Karasu’muzu daha müreffeh, daha yaşanabilir bir İlçe olma yolunda geleceğe hazırlayacağız” dedi.

Karasu’da Sıra Asfalt Çalışmaları

Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, sıra asfalt serim çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Kültür caddesinde başlatılıp titizlikle tamamlanan sıra asfalt çalışmasının ardından Kuzuluk Mahallesi Ulubatlı Caddesinde 460 metrelik asfalt serim çalışması başlatıldı.

Sıra asfalt çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, sözlerinde şu ifadelere yer verdi; “Yaz dönemi asfalt çalışmalarımızı imkânlarımız ölçüsünde başlattık. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, Kuzuluk Mahallesi Ulubatlı Caddesine asfalt dökmeye başladılar. Çalışmaları yakından takip ederek gerekli bilgileri aldık. Belirlenen program çerçevesinde ve imkânlar dâhilinde ihtiyaç duyulan bölgelere asfalt dökmeye devam edeceğiz. Bir taraftan sıra asfalt çalışmalarımızı, bir taraftan asfalt yama çalışmalarımızı sürdürürken diğer taraftan da zamanla deforme olan alanlarımızda çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Başkan Sarı; “Güvenli ve Konforlu Ulaşım İçin Çalışmalarımızı Hızlandırdık” dedi.

“Sıkıntılar Çözülecek”

Başkan İshak Sarı; “Bilindiği gibi hafta başında ilk önce Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Kültür caddemizde asfalt çalışmaları başlatmıştık. Bu çalışmalarımızı tamamladık ve caddemizi halkımızın hizmetine sunduk. Sorumluluk alanımıza giren bölgelerde vatandaşlarımızı tozlu ve bozuk yollardan kurtarmak için ekiplerimizle gece gündüz çalışacağız. En kısa zamanda ilçemizi modern bir görüntüye ulaştırmayı hedefliyoruz. Planladığımız çalışmalarımızla birlikte sıkıntılarımızın büyük oranda çözüleceği kanaatindeyim” dedi.