Reklam

YUSUFELİ BELEDİYESİDEN BAŞARILI EĞİTİMCİYE VEFA

YUSUFELİ BELEDİYESİDEN BAŞARILI EĞİTİMCİYE VEFA

YUSUFELİ BELEDİYESİDEN BAŞARILI EĞİTİMCİYE VEFA
10 Ağustos 2018 - 19:12

Yusufeli Belediyesi ilçe merkezinin değişik güzergâhlarında ve merkeze bağlı okul bahçelerine yaptığı çeşme çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Arıklı (Kananet) Mahallesi yürüyüş yolunda vatandaşların kullanımına sunulan çeşmeye ilçe merkezine bağlı Dereiçi Köyü’nde uzun yıllar eğitmenlik yapmış ‘Eğitmen Murat YILMAZ Çeşmesi’ adı verildi. Eğitmen Murat YILMAZ, Dereiçi Köyü’nde 30 yıl boyunca eğitmenlik görevine yerinde getirdikten sonra 1975 yılında emekli oldu. Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN, “ İlçe merkezine yaptığımız çeşmelere bir yenisini daha ekledik. Çeşmelerimize verdiğimiz her bir isim ilçemiz için değerli ve özel insanların adını taşıyor. Bizler, onların hatıralarını çeşmelerimizde yaşatıyoruz.” dedi.

Eğitmen Murat YILMAZ’ın eşi Nesime YILMAZ ve kızı Fatma BAKIRCI, yaptırılan bu hizmetten dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, “Bu çeşmeye büyüğümüzün isminin verilmesi bizi ziyadesiyle mutlu etti, belediye çalışanlarına teşekkür ederiz.” dedi.

Yusufeli Belediyesi daha önceden de ilçe merkezi ve mahallelerinde çeşmeler yaptırmış, çeşmelerin adlarını yörenin değerlerinin isimlerini vermişti. Çeşmelere; Çavdar Yusuf Pehlivan, Âşık Huzur Çeşmesi, Ali Osman Arslan Çeşmesi, Sucu Osman Çeşmesi, Şehit Komiser Zeynep Sağır Çeşmesi, Öğretmen Mevlüt BOZ ve Öğretmen Ayşe ALTUNBİLEK adları verilmişti. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

YORUMLAR