Reklam

"Yol arkadaşlığımız çok kıymetli"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu'nda düzenlenen "Kurtuluştan Bugüne Teşkilat Buluşması" programına katıldı.

"Yol arkadaşlığımız çok kıymetli"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu'nda düzenlenen "Kurtuluştan Bugüne Teşkilat Buluşması" programına katıldı.

"Yol arkadaşlığımız çok kıymetli"
19 Mart 2019 - 19:31

Karaaslan, beka söylemini eleştirenlerin yaşananları iyi okuması gerektiğini belirterek, "Mazlum coğrafyanın hedef alındığı İslamofobinin zirve yaptığı ve insanlık tarihine utanç olarak geçecek çok acı hadiselerin yaşandığı günlerden geçiyoruz. Bu tehditlerin her birinde yüzlerce yıllık öfke ve kin varken aynı zamanda Sayın Cumhurbaşkanımız ve ülkemiz var hedefte. Gün birbirimizden güç alma ve bu güçle birlikte geleceğe ilerleme günüdür." dedi.

Türkiye için 2023 hedeflerine işaret eden Karaaslan, şöyle konuştu:

"2053, 2071 bizim için değil ama çocuklarımız ve onların çocukları için önemlidir. Tarihin bu döneminde bizim omuzlarımıza yüklenmiş bu sorumlulukla birlikte inşallah hakkını verenlerden hem Rabbim katında hem de bu dünyada neden burada olduğumuz sorusunun cevabını verebilenlerden oluruz. Yol arkadaşlığımız tüm bu nedenlerden dolayı çok kıymetlidir. Bugün Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde özellikle bu ruhu hiç kaybetmemiş olmaktan memnuniyet duyuyorum. Ve bu ruhla birlikte Türkiye'nin önümüzdeki dönemde karşı karşıya kalması muhtemel tehditleri yine birlik ve beraberliğimizden alacağımız güçle elbette bunları durduracağımızı biliyoruz."

Karaaslan, 31 Mart seçimlerinin Türkiye'nin kaderi açısından büyük önem taşıdığının altını çizerek, "Samsun'da böyle bir risk olmayabilir ama Türkiye'nin diğer bölgelerinde farklı şehirlerimizde hala birtakım organizasyonların, bir takım terör odaklı yapıların ve bunların uzantılarının belediye meclis üyelikleri vasıtasıyla yönetime gelme gibi bir arzuları vardır. Bu nedenle bu tarafta böyle bir ittifak yaşanmaktadır. Ağızlardan kaçan, mikrofonlar açık olduğu zaman unutularak konuşulanların ötesinde artık maskeler düşmüştür ve herkes düşüncelerini açık açık söylemeye başlamaktadır. O yüzden sorumluluğumuz yalnızca Samsun'a karşı değildir." ifadelerini kullandı. 

Programa, Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Yusuf Ziya Yılmaz ve Orhan Kırcalı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak ile çok sayıda partili katıldı.    

YORUMLAR