MUSALLADAKİ F.G.’ye ŞEHADET EDEMEM
Reklam
Dr. Mustafa Naci Yalçınkaya

Dr. Mustafa Naci Yalçınkaya

Köşe Yazısı

MUSALLADAKİ F.G.’ye ŞEHADET EDEMEM

10 Ocak 2017 - 19:19

Vakti geldiğinde her fani gibi bu dünyadan göçüp gidecek olan FETTULLAH Gülen’e Musalla’ da sorulursa Müslüman olduğuna şehadet edemeyeceğim. Çünkü;

*Diyanet İşleri Başkanımız Prof.Dr.Mehmet GÖRMEZ “İslâm dini, Hz. Peygamber’den başka masum ve tartışılmaz bir otorite, yapı ve rehber kabul etmez”…diyor.

Allah’ımız aynı  ,  Kur’an’ımız aynı, peygamberimiz aynı, aynı dine inanan insanlar olarak Müslümanca bir hayat yaşamaya gayret ederiz. Ancak aynı mezhebe(Ehli Sünnet) inanan insanlar olarak kardeşi kardeşe, eşleri birbirine, evladı ana babaya düşman eden şey nedir. Cevap F.G.ve ihanet çetesi olan FETÖ’dür. Dinimize apaçık aykırı olmasına rağmen o ZATI ,anadan ,babadan, eşten, kardeşten, aileden  hatta kendinden de önde tutan yani kutsallaştıran bir zihniyet üretilmiş.

Kutsallaştırdıkları bu zatın ise  gaipten haber verdiğini, beddua ettiği yere aniden felaket geldiğini, dua ettiği yeri ışıkların sardığını, duvarların "of, of” diye inlediğini, üzerine sinek konmadığını, gördüğü rüyalarla etrafındakilere amel ettirdiği,   Peygamberden emir ve talimat aldığını v.s. iddia eder. Bunlara ilaveten ;

“İsa (AS)’ın manevi şahsı F.G.’de belirmiştir.” (Prof. Dr. S.Yıldırım-Zaman) diyecek kadar Prof kılıklı sapkınları içinde barındırır.

Vahye dayalı, hayatın her alanını kuşatan İslam’ı tehlikeli ve milli birliğe zarar verici buluyorum” (Fethullah Gülen, ilk Abant toplantısına gönderdiği mesajından)diyen zattır. Aynı zamanda; Cebrail bana gelip Parti kur dese dediğini yapmam, ayrıca Efendimiz bana gelip dese ki “fettullah sen ve arkadaşların bu iş tamam artık gidin mağaralarda inziva yapın dese diyeceğim ki vefat etmeden önce dediğin şeyleri vefat ettikten sonra dediklerine tercih edeceğim ya resullullah”…Peygamberimizi bile ihanet çetesine malzeme yapacak kadar sapkın bir ZAT.  

İslam dini açısından sapkınlık içinde olan bu zat 15 Temmuz’da silahsız insanları öldürecek kadar gözü dönmüş bir İHANET ÇETESİNİN  başıdır.

Bu zat ve avenesi insanların özel hayatına o kadar meraklı ki bir adamın bir aşüfte ile bir evde buluşacağını buluşma gerçekleşmeden önce haber alabiliyor. Bir adam bir aşüfte ile buluşacak ise bunu kimler bilebilir;

i-Adamın kendisi veya arkadaşları

ii-Aşüftenin kendisi  veya arkadaşları,

iii-Bu buluşma profesyonel ise bu işleri yapan PEZEVENK ve pezevenkin adamları bilebilir.

Türkiye’de olacak böyle bir buluşmayı kim nasıl öğreniyor da taaa Pennsylvania’ya haber uçuruyor oradaki zat (F.G) Türkiye’deki arkadaşlarını arıyor ve bu buluşmayı önlüyor. Aynı zat benzer aynı olayı 15 Temmuz sonrası uluslararası basın ile  yaptığı toplantıda Sn Cumhurbaşkanımız için anlatıyor. Bu zatın işi gücü yok ta milletin uçkurunun çetelesini mi tutuyor. Yoksa her tarafı röntgenleyerek şantaj malzemeleri mi biriktiriyor.

Bu zat öylesine kutsallaştırılıyor ki önüne konulan çaydan bir yudum aldıktan sonra bardakta geri kalan çayı kutsallaştırabiliyor. Hatta  giydiği İÇ ÇAMAŞIRLARI başarı ödülü olarak müntesiplerine hediye edilebiliyor.

Sonuç olarak FETÖ çete başı Fettullah Gülen’in inandığı ve iman ettiği DİN ile benim inandığım ve iman ettiğim din aynı İSLAM DİNİ olamaz. Kur’an ayeti diyor ki “Mü’minler ancak kardeştirler.”[el-Hucurat: 48/10] . FETTULLAH Gülen’i benim kardeşliğime tercih edenlerle de “kardeş olmam” mümkün değil. 

YORUMLAR