Reklam

THY Genel Müdürü Ekşi’den Vali Çeber’e Ziyaret

THY Genel Müdürü Ekşi’den Vali Çeber’e Ziyaret

THY Genel Müdürü Ekşi’den Vali Çeber’e Ziyaret
20 Mart 2019 - 12:37

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Vali Kemal Çeber’i makamında ziyaret etti.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde düzenlenen ‘Türkiye’nin Gelişen Yüzü Türk Hava Yolları’ konulu konferansa katılmak geldiği Rize’de Vali Kemal Çeber’i Makamında ziyaret ederek, Rize’deki görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu ve THY’ca yürütülmekte olan faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Vali Kemal Çeber, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Türkiye’nin 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşmasında Türk Hava Yollarına önemli görevler düştüğünü düşünüyorum. THY, Bu görev ve sorumluluğun bilinciyle dünyanın en çok noktasına uçuş yapan havayolu şirketi olma başarısının elde tutmakta ve uluslararası arenada ülkemizin en iyi şekilde temsil etmektedir. Ayrıca havayolları şirketleri arasında en bilindik marka olmaları tesadüfi değildir. Bu başarı üstün gayret ve çaba sarf edilerek hazırlanan doğru plan ve programlarlar mümkün olmuştur” dedi ve THY Genel Müdürü Ekşi’yi, dünya çapındaki başarılarından dolayı kutlayarak, başarıların devamını diledi.

Vali Kemal Çeber’i gün içerisinde ziyaret edenler arasında; Rize Uluslararası Öğrenciler Derneği Başkanı ve öğrencileri, Şar Hastanesi Başhekimi Dr. Turgay Hasanoğlu, Aksa Doğalgaz Bölge Müdürü Salih Ayaydın ve Aksa Doğalgaz Rize İşletme Müdürü Burak Adanur’da yer aldı.

YORUMLAR