Reklam

‘Kadın’ Temalı Sergiye Büyük İlgi

Safranbolu Vilayetler Birliği Ortaokulu tarafından hazırlanan ‘ Kadın’ temalı resim sergisine yoğun ilgi.

‘Kadın’ Temalı Sergiye Büyük İlgi

Safranbolu Vilayetler Birliği Ortaokulu tarafından hazırlanan ‘ Kadın’ temalı resim sergisine yoğun ilgi.

‘Kadın’ Temalı Sergiye Büyük İlgi
08 Mart 2019 - 18:33

Misak-ı Milli Demokrasi Meydanında Safranboluluların beğenisine sunulan sergiye, Ak Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in eşi Miray Ürkmezer, Öğretmen ve öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Taner Tünay, Milli Eğitim Bakanlığımızın 2023 vizyonu ışığında Vilayetler Birliği Ortaokul öğrencilerimiz ve çağımızın becerileri ile donamış, bu becerileri bilime sevdalı, kültüre sevdalı bireyler yetiştirmeyi hedeflemekteyiz. Bu hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalar gerçekleştirmekteyiz. Bu sergide de çocuklarımız tüm iyi niyet ve becerilerini sergilediler. Bu vesile ile sergimize iştirak eden, destek veren ve sergiye büyük emek harcayan Öğretmenimiz Mürşide Sultan Taştan hanımefendiye teşekkür ediyorum “dedi.

Karabük Milletvekili Cumhur Ünal ise, “Öncelikle evlatlarımızı tebrik ediyorum. Gerçekten birbirinden güzel eserleri bu gün bizlerle paylaşıyorlar. Gönüllerinden, yüreklerinden akan duygularını resmetmişler. Yine bu gün malumunuz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Bu vesile ile de tüm kadınlarımızın gününü kutluyor, bizleri dünyaya getiren, yetiştiren varlıklarımız her türlü övgüye layıklar. Sağlıkla, mutlulukla, huzurla ömürlerinin geçmesini diliyorum. Sergimiz hayırlı olsun. “ dedi.

Konuşmaların ardından protokol ve vatandaşlar Vilayetler Birliği Ortaokulu Öğrencileri tarafından hazırlanan ve beğeni toplayan sergiyi gezdi.

YORUMLAR