Reklam

EROL ŞAHİN: “BU KENTİ STK’LAR İLE BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

EROL ŞAHİN: “BU KENTİ STK’LAR İLE BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

EROL ŞAHİN: “BU KENTİ STK’LAR İLE BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”
16 Şubat 2019 - 13:46

STK’LAR EROL ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ…

EROL ŞAHİN: “BU KENTİ STK’LAR İLE BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin Batı Karadeniz Romanlar Derneği’ni ziyaret ederken, Armutlucuma ve Çevre Köyleri Dayanışma Derneği, Öğberler Derneği, Ömerli Mahallesi Kalkındırma Derneği ile Gümeliler Derneği de Şahin’i ziyaret etti.

AK Parti’nin Kdz. Ereğli Ekonomist ve genç Belediye Başkan Adayı Erol Şahin şehir merkezi ve mahallelerdeki seçim çalışmalarına ara vermeden devem ederken, bu çalışmalardan fırsat bulduğu zamanlarda da bazı STK’ları ziyaret ettiği gibi bazı STK’ların Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerini de partisinde ağırlıyor.

AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır’ın yanı sıra Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeleri ile partililerle birlikte seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Erol Şahin, halktan gördüğü yakın ve sıcak ilgiye karşın performansını her geçen gün artırıyor.

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINI KABUL ETTİ

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin seçim çalışmaları programı kapsamında bugün Batı Karadeniz Romanlar Derneği’ni ziyaret ederken, bir çok dernek başkanı ve yöneticileri de Şahin’i partisinde ziyaret etti.

Batı Karadeniz Romanlar Derneği’ne nezaket ziyaretinde bulunan Erol Şahin, Ereğli’de hayata geçirmeyi hedeflediği tüm projelerini detaylı bir şekilde anlattı.

Dernek lokalinde romanların büyük alkışı ve ilgisi ile karşılanan Erol Şahin, Türkiye’de romanların AK Parti Hükümeti döneminde daha özgür olduklarını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın romanlara büyük önem verdiğini belirterek, Kdz. Ereğli Belediyesi’nin de 31 Mart tarihinden sonra romanlar için yapacağı çalışma ve projelerle Türkiye’de örnek olacağını söyledi.

Şahin’in bu sözleri Romanlar Derneği Başkanı Kazım Adak ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından alkışlarla desteklendi.

Romanlar Derneği Başkanı Kazım Adak da Şahin’e güvendiklerini belirterek kendisine destek vereceklerini söylediler.

DERNEKLERDEN ZİYARET.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, Batı Karadeniz Romanlar Derneğine gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Armutlucuma ve Çevre Köyleri Dayanışma Derneği, Öğberler Derneği, Ömerli Mahallesi Kalkındırma Derneği ile Gümeliler Derneğini Partisinin İlçe Başkanlığında kabul etti.

İlçe Başkanı Fatih Çakır’ın da bulunduğu bu kabul sırasında Dernek Başkanları ile uzun uzun sohbet eden Erol Şahin, Kdz. Ereğli’de yapılacak olan ve yapılması düşünülen tüm projelerde Sivil toplum Kuruluşlarının katkılarının sağlanacağını, halkın ve Sivil Toplum Kuruluşlarının onaylamadığı hiçbir projeyi hayata geçirmeyeceklerini söyledi.

Ereğli Belediyesini STK’lar ile birlikte yöneteceklerini vurgulayan Erol Şahin, STK’ların her türlü etkinlik ve projelerine katkı sağlanacağını söyledi ve, “Sivil toplum Kuruluşları bizim olmazsa olmazımızdır. STK’lar faaliyette bulundukları kentlerin gönüllü hizmetkarlarıdır. Bu nedenle 1 Nisan’dan sonra periyodik aralıklarla STK yöneticileri ile bir araya gelip istişarelerde bulunacağız. Toplumun nabzını en iyi STK’lar tutar. Toplum bizden ne istiyor, beklentileri nedir? İşte bu anlamda size ihtiyacımız olacak. Bu arada Temmuz ayında yapacağımız ilk festival için programlarınızı yapın. Her dernek kendi etkinliğini festivalde en iyi şartlar ve imkanlar altında sergileyebilecek” dedi.

AKARCA MAHALLESİ MUHTARI DA ZİYARET ETTİ…

Bu arada, Akarca Mahallesi Muhtarı ve muhtar adayı İlknur Güleri Tekin’de Erol Şahin’i ziyaret ederek kendisine çiçek verdi ve çalışmalarında başarılar diledi.

YORUMLAR