Reklam

EROL ÇİVİCİ; “ÇÖZÜMÜ BİLDİĞİM HALDE BİR KENARDA DURAMAM”

EROL ÇİVİCİ; “ÇÖZÜMÜ BİLDİĞİM HALDE BİR KENARDA DURAMAM”

 EROL ÇİVİCİ; “ÇÖZÜMÜ BİLDİĞİM HALDE BİR KENARDA DURAMAM”
08 Ekim 2018 - 20:04

CHP Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Erol Çivici, Muhtarlar Derneği ziyaretinde "Ereğli’nin sosyal ve ekonomik yapısını gayet iyi biliyorum. Sorunlarını da iyi biliyorum. Bana ‘niye belediye başkan adayı oluyorsun?’ diye soruyorlar. Zaten bu sorunları bilip de, çözüm noktalarını bildiğin zaman kenarda durmak olmuyor.” ifadelerini kullanarak iddialı konuştu. 
Seçim çalışmaları kapsamında toplumun her kesimine ulaşmayı hedefleyen Çivici; 8 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirdiği sivil toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında Muhtarlar Derneği, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat Odası ve Gazeteciler Derneği’ne giderek, hem kendisini tanıttı, hem de hedeflerinden bahsetti.

EROL ÇİVİCİ, “TECRÜBELERİMİN ZİRVESİNDEYİM!”

Muhtarlar Derneği ziyaretinde Dernek Başkanı Şükrü Kılıç’ın yanı sıra köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelen Erol Çivici, siyasete başladığı yıllarda en genç belediye meclis üyesi olarak anıldığını, yıllardır edindiği deneyim ve tecrübeleri artık doğup büyüdüğü ilçesi adına kullanmak istediğini ve bu nedenle de belediye başkanlığına talip olduğunu söyleyerek; “Geçmiş süreçte mizacımı biliyorsunuz, telefonum gece-gündüz açıktır. Elimden geldiğince de yardımcı olmaya çalışırım. Ereğli’nin birçok mahallesini, sokağını çok iyi bilirim. Çünkü projecilikten gelmeyim, 25 yıllık inşaat mühendisliğim var. İlçenin birçok bölgesinde projem var. 15 yıl belediye meclis üyeliği yaptığım dönem içerisinde, belediyenin birçok projesinde de emeğimiz var. Bunların içerisinde proje safhasında kalanlar ve gerçekleştirilenler var. Ereğli’nin sosyal ve ekonomik yapısını gayet iyi biliyorum. Sorunlarını da iyi biliyorum. Bana ‘niye belediye başkan adayı oluyorsun?’ diye soruyorlar. Zaten bu sorunları bilip de, çözüm noktalarını bildiğin zaman kenarda durmak olmuyor. Eğer tecrübe diyorsanız, bu tecrübenin bana göre zirvesindeyim.” dedi.

“HEP BERABER MUVAFFAK OLACAĞIZ”

Çivici; muhtarların, kurum ve kuruluşlar arasında köprü vazifesi gördüğünü, vatandaşın da sorunlarını ilgili kurumlara iletirken daha kolay hizmet almanın çabası içinde olduğunu belirterek, “Ereğli’nin sorunları ortada. Bugün Ereğli’nin durumundan hiç birinizin memnun olduğunu düşünmüyorum. Aynen bizim olduğumuz gibi. Ereğli umudunu kaybetti, en kötü şey bu. Bizi hayata bağlayan gelecekten ümitlenmemiz gerekirken, bugün geldiğimiz noktada maalesef çoluk çocuğumuzu ‘acaba nerede iyi yerleştiririz, gurbete nereye göndersek endişesine düşüyoruz. Ama yapılacak çok şey de var. Ereğli, geçmiş dönemlerde, Cenevizler zamanında ‘ticaret üssü’ olarak kullanılmış. Ereğli’nin birçok değeri var. Bu değerleri bir araya getirmek için, Ereğli’yi hak ettiği noktaya kavuşturmak için adayım. Yeni bir yola çıktık ve inşallah hep beraber muvaffak olacağız.” diye konuştu.

Dernek Başkanı Şükrü Kılıç da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti ve Erol Çivici’ye çıkmış olduğu yolda başarı dileğinde bulundu. Erol Çivici’ye “Meclisinize muhtarlarımızdan isim alacak mısınız? diye soran Kılıç; “Gerek Belediye, gerekse İl Genel Meclisine yönelik bu talebimizi her aday adayımıza soruyoruz.” dedi.

Samimi bir ortamda geçen ve yaklaşık bir buçuk saat dernekte kalan Erol Çivici; kendisine iletilen talepleri dinledi, güncel konular hakkında muhtarlarla görüş alışverişinde bulundu.

YORUMLAR