Reklam

Askıda Yemek Uygulamasına Destek Veren Kuruluşlara Plaket...

Askıda Yemek Uygulamasına Destek Veren Kuruluşlara Plaket...

Askıda Yemek Uygulamasına Destek Veren Kuruluşlara Plaket...
20 Mart 2019 - 17:40

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın destekleriyle, ihtiyaç sahibi vatandaşların yararlanabileceği ‘Askıda Yemek’ uygulamasına destek veren kuruluşlara Başkan Kasap tarafından plaket takdimi yapıldı. Askıda yemek uygulamasından 2000 kişi faydalandı.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, “ Bir ihtiyaç sahibi kardeşini de sen doyur” sloganı ile böylesine güzel bir sosyal sorumluluk projesi için seferber olan işletme ve kuruluşlara desteklerinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek, yardımda bulunup, vatandaşların yardımlarını, ihtiyaç sahipleriyle buluşturmalarından ötürü teşekkür etti.

Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) tarafından başlatılan uygulamada yardımda bulunmak isteyen vatandaş işletmeye istediği miktarda bağış yaparak, İhtiyaç sahibi kişi ise ‘Askıda Yemek’ uygulamasının olduğu işletmelere gidip bu hizmetten faydalanıyordu.

‘Askıda Yemek’ uygulaması, Rize şehir merkezinde bulunan 6 ayrı işletmede Koleti Pide, Uzunoğlu Lahmacun, Tombul Dürümcü, Erzurum cağ Kebap, Mis Lahmacun, Osmanlı Sofrasında faaliyet göstermişti.

YORUMLAR