Reklam

ABLASI YAZDI KARDEŞİ ÇEKTİ

ABLASI YAZDI KARDEŞİ ÇEKTİ

ABLASI YAZDI KARDEŞİ ÇEKTİ
22 Mart 2019 - 14:34

Sinemaya güçlü kardeşlik bağları imza atmaya başlıyor. Senarist Esma Şevik ve Mustafa Miraç Kaya kaleminden senaryolaştırılan “KULYAS LANETİN BEDELİ” isimli korku filmi, ismini kısa sürede duyuran başarılı yönetmen Yunus Şevik tarafından sinema filmi olarak çekildi.

Sinema dünyasında “Çeken Adam” olarak tanınan Yunus Şevik, ablası Esma Şevik imzası taşıyan korku filmini çekmekten büyük mutluluk duyduğunu vurguladı. 10 Mayıs gibi vizyonda olması tasarlanan “KULYAS LANETİN BEDELİ” isimli korku filminde yüksek bir gişe beklentisi olan yazan ve çeken kardeşler, ortak çalışmamızın devamıda gelecek ifadesinde bulundular.

İnsanlar tarafından hapsedilen Kulyas cinlerinin, nefsine yenik düşen bir insan tarafından serbest bırakılmasıyla kulyas cinlerinin birikmiş öfkelerinin  intikamını almasını anlatan sinema filmi, sadece Türkiye değil Avrupda da gösterime sokma hesaplarıyla çekildi. Çeken adam Yunus Şevik ve yazan kadın Esma Şevik birlikteliği Türk sinemasına önemli eserler kazandıracağa benziyor.

YORUMLAR